To kamera, samme resultat

Ettermiddagssolen er heldigvis varm

Jeg har fanget sola, nesten desperat i forsøket på å få varmen inn i kropp og hus. Det er noe forbanna drit å vente på at mai skal bli varm. 

Så jeg tok noen bilder på forespørsel av min kjæreste Analie, og et par av en ung mann Eirik som var innom. 

Jeg benytta sjansen til å teste ut et Sony a6000 med Sigma C 35mm lens på, for å se om jeg kan se forskjellen. Jeg oppdaget at den er svært liten, men den billigste og minste rendrer faktisk skarpest ved svært åpen blender, det var litt overraskende, men jeg velger å tro det er Sigma som er suveren. Nikonen min hadde på en Nikon 50mm 1,4 som kanskje ikke klarer det samme..

Kan du fortelle meg hvilke som er tatt med hva?  en APS-C og en FX full frame sensor. 

Stay Connected

408FansLike
3,204FollowersFollow
2,664SubscribersSubscribe

Siste