Oslo fotovandring – konkurranse 2017

Jeg minnes de dagene vi kunne sosialiseres rundt i byen.

Oslo, April  2021

Jeg husker noen år siden, jeg ble med på Fotovandring konkurranse. Og siden jeg hadde to barn med meg, kiket vi masse på bøker og fotoutstillinger i regi av den samme konkurransen. Min sønn Nathan satte seg til å se på en video. Det var da jeg så motivet komme og skyndtet meg å ta bilde med komposisjon i mente, dette ble såpass interessant, at jeg vant dagens konkurranse med dette bilde.

Fotovandringkonkurransen i Oslo. Det var et fint og morsomt arrengement. Vi vil ha det tilbake.

Sønnen sitter på en krakk i en installasjon av videofremvisning. Dette skjedde da vi vandret rundt i Oslo sentrum for å se på masse forskjellig. Jeg hadde utstyrt begge barna med hvert sitt kamera, som de brukte flittig. Eksakt årstall må jeg faktisk slå opp i arkivet mitt for å finne.

Her er noen fler bilder fra selve dagen vi vandret i Oslo sentrum.

Stay Connected

408FansLike
3,169FollowersFollow
2,675SubscribersSubscribe

Siste