Scheduled photography starts at 6000,- NOK

Jeg bruker faste pris og tar ikke betalt pr bilde i etterkant, men leverer alle bildene digitalt i høyoppløselig filer til fritt bruk.

Du får minst 10 bilder, men jeg leverer alle bilder som er av god kvalitet i tillegg. Også bloopers om ønskelig. Vanlig leveranse ligger på 15-25 bilder, ved portrettfotografering av familie med barn.

Enkeltpersoner gir et mindre antall normalt sett, dersom det ikke planlegges ig utføres fotografering av varierende tema. 


I motsetning til leverandører som tar seg betalt per bilde, er du friere og får bilder rimeligere. Du kan forstørre bilder selv eller jeg kan hjelpe deg med å velge forstørrelse og type papir. Jeg anbefaler den beste papir for alle bilder som skal på vegg. Feks prints fra Oslo Foto As i Pearl eller Rag. 

Ønsker du fotografier på film og fremkallinger på ekte gammeldags men tidsbestandig fotopapir i mitt mørkerom, kan det avtales individuelt. 

Call me +47 40467550 and describe your project.