Fotodagbok

At the Ocean Front in Florida

En Mann må ha frokost, og når man bor såpass enkelt men rimelig som oss, må man ut og finne frokost, selv om de har en liten cafe med det sedvanlige egg and bacon brekkies så er det litt okay å komme seg ut å finne noe annet. Noe bedre. Det er svært varierende kvalitet på kaffen som serveres, og jeg avskyr såkalt pulverkaffe, og jeg kjenner igjen den typiske pulverkaffesmaken.

Bakeren på hjørnet, eller kjøre til en fransk vellrennomert cafe på Key Biscayne? Siste ble valgt siden Mustangen jeg leide på flyplassen skriker etter å bli kjørt. Ta ned taket og flyte avgårde med vind i håret.

Google Maps kjøre-beskrivelser er som sagt blitt fantastisk, og enda bedre enn den var allerede for over ti år siden da jeg brukte den stadig i Bangkok. Nå er vi jo i Google-Land. Plugger jeg tlf inn i bilen med kabel får jeg tilgang på bilens skjerm og alt er veldig lett.
Down the road, on the right side at the Key. Der ligger Boulangier. De serverer fransk og amerikansk frokost, med ekte god orangejuice og deilig ny kaffe. i store kopper. Og en black forest ham i omeletten, med baguett. real porson for å starte dagen. Nok til å slå ihjel en mengde timer på stranda ved Cape Florida Lighthouse. Badevannet holder en god nok temperatur for meg, og er friskt og deilig. Kystvakten sveiper over med helikopter av og til. Dagen er fin helt til regnet velter inn fra kysten nord-øst.

Det varte i 12 timer, med påtakende vind.

Men etter regn kommer sol. I mellomtiden kan vi kose oss med en skikkelig kjøtt-skam steak på Normans Bar and Kitcen i Collins avn mens vi ser på NBA slam dunk på de digre skjermene inne på pubben. Støyete nok for en nevroatypiker, men ute er det vått så vi holder ut noen timer til det blir leggetid.

Og hva ellers skal man gjøre når man er på ferie? Får man abstinenser for esport gaming kan man jo kjøre opp mot Fort Lauderdale og besøke en Lan game center, East Coast Gaming Center. De åpner 2 PM på en søndag. Tross alt, det regnet jo…
Og den observante vil se at GoB team Miami hadde en liten meet up
på South Beach noen dager før for å diskutere ny strategi til Pubg..

Game on.

Back to list

Legg igjen en kommentar